Testimonials

 • Mijn samenwerking met Berthol Mijnals alias Bizz Banascus was in een woord nostalgie van het oude hiphopcultuur. We uitte de pure kunstvorm van de basketbalsport: Freestyle basketball. Met freestyle basketball vertegenwoordigen we onze expertises en hiphop als geen ander. Luv4dagame was de naam van het freestyle basketball collectief waar we onder toerden. Elk lid had zijn eigen karakter mindstate in de kunstvorm waardoor wij wereldwijd een unieke crew vormden. Op de dag van vandaag ben ik van overtuiging dat Bizz is een one of a kind met reden dat hij zowat elk vlak van hiphop gerepresent heeft. Hij kan als geen ander de publiek losmaken met zijn charisma en energie voordat hij in actie komt. Dit is voor mij pure inspiratie tot heden.

  Daryl Then a.k.a. Zephy
 • Mijn naam is Jessey Voorn en ik heb vooral in mijn jeugd met Luv4dagame mogen werken. Van 10 jarige leeftijd tot zeker mijn 17-de jaar is er door Luv4dagame veel in mijn ontwikkeling als professioneel basketballer geïnvesteerd.
  Parallel aan het spelen bij BV Mosquito’s en de toenmalige Astronauts was er sprake van veel personal training door coach Berthol Mijnals.

  Wat ik tot nu toe ook echt koester is de structuur dat Luv4dagame gezamenlijk met mijn ouders aan mijn internationale basketball carrière hebben gegeven. Luv4dagame is hierdoor praktisch familie voor mij.

  Jessey Voorn Basketballer
  Jessey Voorn
  Professioneel Basketballer en Nederlands International
 • I have known and worked alongside my fellow coach and friend for over twenty years and his passion and his love for the game is only matched by his commitment to improving the lives of the young people he touches…

  Michael Evans
  Head Coach Tamalpais High School
 • “Ik ben in een vroeg stadium van mijn bedrijfsconcept Triple Threat met Luv4dagame in aanraking gekomen.
  Luv4dagame heeft vervolgens een aantal van onze jongens opgeleid tot showteam leden.
  Wij hebben een hoop meegekregen wat betreft performance en performing.
  Zo hebben een aantal van ons jongens via Luv4dagame bij Waterland Basketball jeugd ere-divisie gespeeld en wedstrijden gebokst bij Andaman Boxing Club.
  Via Luv4dagame hebben wij nationaal en internationaal show ervaring op mogen doen met zelfs een deelname aan o.a. Hollands Got Talent.

  Daarnaast heb ik tijdens mijn HBO opleiding Commerciële Economie stage gelopen bij Luv4dagame en heb ik een kijkje in de keuken gekregen over de benadering en werkwijze van mijn huidige bedrijf Triple Threat.
  Ons origine van Freestyle basketbal en daarmee “basketball lifestyle” ligt bij Luv4dagame en wij gebruiken deze expressie vorm bij Triple Threat om nieuwe jongeren te enthousiasmeren.

  Okrah Donkor
  Oprichter van Triple Threat