Performance Sports & Performing Arts

PERFORMANCE SPORTS & PERFORMING ARTS

Met basketball als topsport bieden wij jongeren een op maat gemaakt leertraject. Luv4daGame hecht veel waarde aan persoonlijk contact en kan hierdoor elk leertraject afstemmen op het talent zelf. Het volledige leertraject loopt vaak parallel aan het spelen bij een basketball vereniging en gaat in samenspraak met school. We geven vorm aan de speler en ontwikkelen de atleet door coaching en training op maat.

Daarnaast analyseren we de wedstrijden en zal hij/zij in het naseizoen deelnemen aan nationale en internationale basketball toernooien en kampen. Wederom kijken we hier naar jongeren en wat hun mogelijkheden hierin zijn. De lat leggen wij graag hoog, met als hoogste doel om te slagen.

Luv4dagame bied hiermee ook de optie om in samenspraak met de ouders, talenten een kwalitatieve plek in het buitenland te bieden.

Als een jongere veel talent heeft voor basketball entertainment en de ambitie ook hierin ligt dan zal zijn traject meer training op dit gebied bevatten.

Bij het freestylen ligt de nadruk op de vrije expressie met 1 of meerdere basketballen en op het ritmisch element dat altijd wordt ondersteund door muziek. De combinatie van spinning, juggling, dribbling, ballhandling en bodytricks maakt het freestyle basketball unieker dan elk andere balsport.

Bij het dunken word de basketball in de 3.05 m. hoge basket geslagen. Sinds het begin van de jaren ’80 blijft de creativiteit van de straat zich op het hoogste basketball niveau in dunkwedstrijden ontstijgen. Dunken vereist fysieke kracht, explosiviteit, flexibiliteit, coördinatie en timing.

Met basketball als afzet voor ondernemerschap gaan talenten ook een stage periode met ons aan. Hierin behandelen wij zaken zoals het opzetten van bijvoorbeeld een evenement en of het binnen halen van opdrachten.

Meer weten? Neem dan contact met ons op!